Bemutatkozás


A Possibilis Kft. immár több mint ket évtizede áll a magyarországi teafogyasztók szolgálatában. A céget 1994-ben alapították Budapesten. A fő tevékenység kezdetben kizárólag különböző ízesítésű gyümölcsteák importja, csomagolása és nagykereskedelme volt. A "Fruit-cocktail" teákat a vásárlók az 1990-es években szinte minden nagyobb áruház láncban megtalálhatták.

A cég tea kínálata, a választék folyamatosan bővült, a minőség egyre meghatározóbbá vált. A 2000. év végétől a Possibilis Kft. kizárólag magas minőségű teák forgalmazásával foglalkozik. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb szerepet kapott a teaházak és a teaboltok ellátása a cég tevékenységei közül. A Possibilis 2014-ben egy exkluzív kereskedelmi és szolgáltató vállalat, mely garantálja az különleges minőséget mind a termékek, mind a velük járó szolgáltatások terén.

A teák és a teázáshoz szükséges kellékek a németországi Wollenhaupt GmbH-tól érkeznek. A Wollenhaupt GmbH ISO minősítésű, több mint 125 éves tradícióval rendelkező vállalat. A globális tea piac egyik meghatározó szereplője. Németországi partnerünk hírneve önmagában is garancia a kiváló minőségre.

A Possibilis Kft. jelenleg több mint 300 különböző fajta szálas teát kínál a vásárlóknak, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő ízű és hatású teát. A kellékek terén német partnerünk kiemelkedő minőséget képvisel. 2007-ben először a teázási kellékek túlnyomó többsége egyedi tervek alapján készült.

Reméljük, elnyeri tetszését a tea kínálatunk és szolgáltatásaink. Továbbá kellemes időtöltést kívánunk a honlapunkon.

Tisztelettel,

A Possibilis Kft. Vezetősége


   1095 Budapest, Gát u. 10. | Tel./Fax: (1) 216-33-44 | Email: info@possibilis.hu | www.possibilis.hu | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
Possibilis tea áruház - házhozszállítás webáruház webshop Possibilis áruház és kereskedés. Különleges minőségi tea készítmények:szálas tea, teafű, továbbá teázási kellékek